Mijn favorieten

Aankoopbegeleiding

Misschien wel het leukste om te doen als makelaar! Er is niets zo aanstekelijk als het enthousiasme van een aspirantkoper.

Verliefd worden op een huis brengt soms gevaren met zich mee, de bekende roze bril. Om de risico’s te verkleinen geven wij deskundig advies. Wat is het huis nou echt waard, is het technisch in orde en zijn er plannen in de omgeving?

Allemaal zaken die we besloten aan de “keukentafel” bespreken. Op die manier stellen we samen een strategisch plan op. Na accoord voer ik de onderhandelingen namens u en verzorg het hele aankooptraject tot en met de oplevering.

Jilisen Makelaardij beschikt over de kennis op juridisch, financieel en bouwkundig gebied, die u nodig heeft en staat u op betrouwbare wijze terzijde, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Deeldiensten zijn bespreekbaar, ik kan me voorstellen dat u goed in staat bent om zelf een geschikte woning te vinden op internet.

We hebben de beschikking over een modern computernetwerk en door efficiënt en kleinschalig te werken worden de kosten laag gehouden waar u van profiteert!