Mijn favorieten

Verkoopbegeleiding

Jilisen Makelaardij helpt u  graag bij de verkoop van uw woonhuis!

Wanneer u uw woning wilt verkopen, komt daar nogal wat bij kijken. Zeker in deze roerige tijden. Het is van het grootste belang dat de verkoop van uw woning naar wens en zonder problemen verloopt. U wilt met een gerust hart de juiste beslissingen kunnen nemen. Op cruciale momenten heeft u behoefte aan een onderbouwd advies en iemand die de zaak overziet. Juist details die gemakkelijk over het hoofd worden gezien kunnen soms onplezierige en verstrekkende gevolgen hebben.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij gepokt en gemazeld en hebben een uitgebreid netwerk. Wij hebben ruime kennis op juridisch, financieel en bouwkundig gebied. Daarnaast hebben we de beschikking over een modern computersysteem en zijn lid van een erkende brancheorganisatie (NVM).

Wij kiezen bewust voor een bescheiden verkoopportefeuille, waardoor we snel en daadkrachtig kunnen handelen als er een koper in het vizier komt. Door efficiënt en klein- schalig te werken worden de kosten laag gehouden waar u van mee profiteert!

Uw woonhuis wordt optimaal gepresenteerd op onze eigen website,  FUNDA en andere bekende huizensites.

Wanneer u kiest voor Jilisen Makelaardij heeft u slechts  één aanspreekpunt!